Diamante 2021
VARIETEIT
Viura.
PRODUCTIE
Onsteelt en licht gekneusd, de druiven worden gefermenteerd bij een lage temperatuur van 12ºC, om de natuurlijke frisheid van deze ingenieuze Viura en Malvasía variëteiten te weerspiegelen. De gisting is daarna voltooid om de natuurlijke suikers in stand te houden (28 gr per liter) en haar halve zoete persoonlijkheid te geven. Een eergenoten aan de wijnen van Zuid-Europa.
DEGUSTATIE
De Van gouden kleur met een bleke gele reflectie, de Diamante wijn ontvouwt een complexe bouquet van rijp fruit, bloemen, ondersteund door aroma’s van zoete must. Glad, elegant en makkelijk te drinken, het heeft een zachte aanslag en een mooi einde licht zuur, die bijdraagt aan de persistentie.
CULINAIRE OVEREENKOMSTEN
Aperitief, vis, zeevruchten, rijst, desserts, koude schotels.
TECHNISCHE INFORMATIE
BEVAT 11,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
BELONINGEN